Un viatge molt especial a l'època Medieval ple de sorpreses i activitats

Viladecans torna a viatjar en el temps en la seva setzena edició del Mercat Medieval, organitzat per la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l'Ajuntament. 

Aquesta nova edició es celebrarà durant el cap de setmana del 25 al 27 de novembre als carrers del Barri Antic i l'Eixample. Durant tres dies, el Barri Antic i el carrer del Doctor Reig seran l'epicentre de cercaviles, activitats familiars i parades d'alimentació, artesania i altres productes, entre els que es podrà trobar una gran varietat de detalls per començar les compres de Nadal. Com cada any, no hi faltarà el Gran Sopar Medieval per viure una experiència culinària molt especial, ni tampoc les visites teatralitzades per conèixer com era la vida segles enrere i quins vestigis té la ciutat d'aquella època.

 

DURANT TRES DIES, EL CENTRE DE VILADECANS VIATJA A L'EDAT MITJANA

Un cercavila inaugurarà el Mercat Medieval, el divendres a les 18 hores. Una hora abans, però, al carrer del Sol, als jardins de Magdalena Modolell i al carrer de Sant Joan ja hauran començat les activitats infantils. Al carrer del Sol hi haurà jocs gegants medievals de fusta, als jardins de Magdalena Modolell una escola de cavallers i atraccions sostenibles. Però prepareu les llibretes que a les 19 hores començarà el nostre showcooking preferit a la Rambla Modolell, el tast d' "El Cherry de Viladecans". Al carrer Sant Joan s'instal·larà tot un campament medieval i un taller d'escuts, espases i corones. Ja a les 20 hores, per a tots els públics, tindrà lloc un espectacle nocturn amb malabars de llum, foc i pirotècnia als jardins de M. Modolell.

El dissabte es repetiran les activitats al llarg de tota la jornada i se celebraran espectacles itinerants a càrrec de Ghawazee (dansa oriental), Música Plebeus, i Valkyrias (fusion dance). La música medieval emplenarà els carrers de la ciutat, amb diversos personatges de l'època que recorreran els carrers per conèixer la història i els secrets que amaguen a Viladecans. A les 19 hores, un espectacle de lluites retrunyirà en el carrer Sant Joan, i a les 20 hores el ritual de Farralis tancarà la jornada, ja que després tindrà lloc el clàssic Sopar Medieval amb espectacle per gaudir de tota una experiència gastronòmica.

El diumenge, els ciutadans i ciutadanes de Viladecans i els visitants tindran l'oportunitat de gaudir de les mateixes activitats, excepte les que van tancar les dues primeres jornades.