La Vanguardia publica la guia “l'Estiu al Baix 2022. Next Llobregat

El restaurant Catalina de Gavà, va acollir ahir la presentació de la guia “L’Estiu al Baix 2022. NextLlobregat”,  en un acte en què va participar la consellera de Turisme, Gemma Rodríguez, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el periodista i promotor de la iniciativa, Joan Carles Valero, entre altres autoritats d’ajuntaments i empreses de la comarca.

Una dotzena de periodistes han elaborat aquesta obra per a la qual han entrevistat un centenar de personalitats, entre xefs, escriptors i escriptores, guies i cerebritis. Tots i totes han esdevingut amBAIXadors i amBAIXadores per oferir les seves recomanacions dirigides a omplir aquest estiu de propostes a partir dels atractius de la comarca del Baix Llobregat. Catorze xefs ofereixen receptes elaborades amb productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i una dotzena de persones conegudes a la comarca, com Reyes Milà a Esplugues de Llobregat, o l'actriu Àngela Jové del  Prat,  tracen diferents rutes per descobrir els seus municipis respectius amb consells d'on menjar, què comprar i què fer-hi.

També ofereix multitud de camins i boscos a descobrir més enllà de Collserola, com per exemple, els balcons de Montserrat a Castellví de Rosanes i Abrera, que acaben d’entrar en servei i des d'on es pot admirar el massís, a més d'aprofundir a les muntanyes del Baix, principalment de la serra de l'Ordal i una part del massís del Garraf.