Ja està disponible la 1a edició digital de la Guia Professional per a Reunions al Baix Llobregat

La nova Meeting Planner Guide del Baix Llobregat recorda que el Baix Llobregat és la zona més propera a la ciutat de Barcelona i que disposa d’uns accessos immillorables, incloent-hi l’aeroport internacional de Barcelona - El Prat, i d’una important diversitat d’oferta “after meeting”, essent el lloc idoni per organitzar-hi convencions, congressos i/o esdeveniments d’empresa, fent compatibles treball i oci. Els seus espais singulars, hotels, restaurants i beach clubs exclusius, així com altres serveis específicament preparats, fan d’aquest territori una destinació de primer ordre al costat de Barcelona.

A més, destaca que la destinació Baix Llobregat està distingida amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere, alineant la seva estratègia turística amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, on el conjunt d’empreses, serveis i entitats de la comarca també treballen per aquesta aposta.

A les propostes existents a la Guia Professional per a Reunions del Baix Llobregat, se sumen  noves propostes que complementen una magnífica oferta MICE.

Més materials de difusió

 

<p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">Aquesta nova edició a més de ser interactiva -l’usuari pot accedir al contingut que desitgi des de l'índex fent un click- està editada en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Una guia que es complementa amb altres eines que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat fomenta per a difondre l’oferta MICE de la comarca, com ara el web Convention Bureau (www.baixllobregatcb.com) i el vídeo presentació de Destinació MICE a youtube (https://youtu.be/MaL-LA7uoKo).