Viladecans exclòs dels 24 municipis del Baix Llobregat en nivell extrem de perill d'incendi

Aquest nivell de perill extrem afecta 24 municipis del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, el Papiol, Esparreguera, Gavà, la Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Vallirana.

 

  • S’han suspès les activitats d’educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva i les activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural, si no es poden traslladar a algun nucli habitat o població.
  • S’han restringit les activitats dels casals, colònies i estades esportives a l’entorn immediat de les edificacions on s'adormi.
  • L’activitat agrícola amb ús de maquinària, queda suspesa entre les 12 i les 18 hores, exceptuant la recollida de fruita i productes hortícoles, la sega de l’alfals, llaurar els camps de rostolls i el conreu d’arròs.
  • S’han suspès les obres, no autoritzades expressament pel Servei Català de Trànsit, a la xarxa interurbana inclosa la sega de cunetes.
  • S’ha restringit l’ús d’eines (bufadors, serres radials, ...) a menys de 500 metres de la zona forestal i a menys de 50 de terrenys agrícoles. Si per motius de força major s’han d’utilitzar, cal que sigui comunicat a agents rurals per establir mesures de seguretat.
  • S’ha limitat la circulació motoritzada en el medi natural, a excepció de residents i activitats que per la seva naturalesa siguin inajornables.