SHOWCOOKING, MARIDATGE I DEGUSTACIÓ
ESPAI GASTRONÒMIC AMB MARIDATGE DE VINS
Dissabte dia 14 de maig de 18.30h a 19.30h / Aula de Cuina Plaça Mediterrània.
Descripció: Showcooking amb producte de Proximitat i amb degustació. Plat: FAKORES DE VERDURA. Ingredients: Patata, coliflor, pebrot vermell, ceba, fulles de col i espinacs, farina de cigrons, farina de blat, garam masala, coriandre, bicarbonat de sosa, bitxo en pols, suc de llimona, grans de blat de moro. Celler Arrufí: (TREPADELLA DE CELLER ARRUFÍ 2021) un vi jove de garnatxa negra que potencia aquest plat per el seu equilibri entre volum, maduresa i frescor a parts iguals, sense dubtar-ho.
A càrrec de: Xef Celia i Jordi Sabaté (Can Batllori) + Celler Arrufí en col·laboració de Gremi d’Hostaleria.
Inscripció obligatòria: SÍ.
https://www.viladecans.cat/ca/inscripcionsfirasantisidre
Taller Gratuït.