SHOWCOOKING, MARIDATGE I DEGUSTACIÓ

ESPAI GASTRONÒMIC AMB MARIDATGE DE VINS

Dissabte dia 14 de maig de 12.00h a 13.00h / Aula de Cuina Plaça Mediterrània.

Descripció: Showcooking amb producte de Proximitat i amb degustació gratuïta. Inclou maridatge de vins.  Plat: Croqueta d’escarxofa del Parc Agrari i trufa amb la seva escuma.  Ingredients: Farina, llet, Carxofes, Trufa, Ou i Nata. Selecció de Vi del Celler Arrufí: (CORRITJOLA ROSAT DE CELLER ARRUFÍ),PERFECTE PER AQUEST PLAT QUE PORTA COM A INGREDIENT PRINCIPAL LA CARXOFA.

A càrrec de: Xef Joussef Benali (Petit Luxemburg) + Celler Arrufí en col·laboració de Gremi d’Hostaleria.

Inscripció obligatòria: SÍ.

 

https://www.viladecans.cat/ca/inscripcionsfirasantisidre

 

Taller Gratuït.