Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/99/2022, de 26 de gener. S'AIXEQUEN LES RESTRICCIONS

 

Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/99/2022, de 26 de gener, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

S’aixequen les restriccions que hi havia fins ara. Comença a estar en vigor aquest nit a partir de les 24h.

3.9 Activitats d'hostaleria i restauració

1. Els establiments d'hostaleria i restauració han d'exercir l'activitat de restauració amb subjecció a les condicions següents:

- Tant en l'interior com a les terrasses s'ha garantir una distància mínima d'1,5 metres entre els comensals de taules o agrupacions de taules diferents.

- En l'interior s'ha de garantir la ventilació de l'espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

- Es recomana que el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules sigui de deu persones, tant a l'interior com en terrasses i espais a l'aire lliure, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.

- L'ús de la mascareta és obligatori mentre no es consumeix.

- En els establiments a què fa referència aquest apartat, inclosos els salons de banquets, no es pot dur a terme cap activitat de ball.

-No hi ha restriccions d'aforament, però a la pràctica n'hi ha, al determinar distàncies mínimes entre taules o comensals de taules.

-En quant al tema dels ocupants a les taules és recomana que com a màxim siguin 10.

-Horaris lliures.

Mesures revisables d'aquí a una setmana.

Ha decaigut l'ús del Certificat Covid. Ha deixat de ser obligatori.

 

En el següent enllaç uspodeu descarregar el DOGC:

http://www.gremihosteleriaviladecans.es/admin/uploads/dogc-1888086-aixecament-restriccions-a-27-01-22.pdf