Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/99/2022, de 26 de gener. S'AIXEQUEN LES RESTRICCIONS
Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/99/2022, de 26 de gener, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.
S’aixequen les restriccions que hi havia fins ara. Comença a estar en vigor aquest nit a partir de les 24h.
3.9 Activitats d'hostaleria i restauració
1. Els establiments d'hostaleria i restauració han d'exercir l'activitat de restauració amb subjecció a les condicions següents:
- Tant en l'interior com a les terrasses s'ha garantir una distància mínima d'1,5 metres entre els comensals de taules o agrupacions de taules diferents.
- En l'interior s'ha de garantir la ventilació de l'espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.
- Es recomana que el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules sigui de deu persones, tant a l'interior com en terrasses i espais a l'aire lliure, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
- L'ús de la mascareta és obligatori mentre no es consumeix.
- En els establiments a què fa referència aquest apartat, inclosos els salons de banquets, no es pot dur a terme cap activitat de ball.
-No hi ha restriccions d'aforament, però a la pràctica n'hi ha, al determinar distàncies mínimes entre taules o comensals de taules.
-En quant al tema dels ocupants a les taules és recomana que com a màxim siguin 10.
-Horaris lliures.
Mesures revisables d'aquí a una setmana.
Ha decaigut l'ús del Certificat Covid. Ha deixat de ser obligatori.
En el següent enllaç uspodeu descarregar el DOGC: