Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19 - 3a convocatòria

Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19-3a convocatòria

 

 

Benvolgut/da,

Informar-te que encara pots demanar el teu ajut a la solvència empresarial. Fins aquest divendres, 19 de novembre a les 14 hores, estarà obert el tràmit telemàtic d’inscripció prèvia a través de Canal Empresa.

Aquesta tercera convocatòria flexibilitza els requisits i amplia els terminis. En concret, respecte les dues anteriors convocatòries, les principals novetats són:
 

  1. No és necessari tenir deutes per acollir-s’hi: a banda de donar cobertura als deutes pendents, la línia també cobreix costos fixos pagats o no pagats, com lloguers o subministraments.
  2. S’hi poden acollir també les persones i empreses que ja hagin demanar aquest ajut en qualsevol de les anteriors convocatòries, amb independència que se’ls hagi concedit, denegat o estigui encara pendent de resolució.
  3. S’amplia en quatre mesos l’àmbit temporal: és a dir, es donarà cobertura a deutes contrets i costos fixos pagats entre el 1 de març de 2020 i el 30 de setembre de 2021 (sempre i quan no s’hagin sol·licitat a les anteriors convocatòries)
  4. S’agilitza el pagament, que es lliurarà al sol·licitant des del mateix moment de fer efectiva la inscripció prèvia, si es reuneixen d’entrada tots els requisits.


Et recordem que aquests ajuts s’adrecen a autònoms i pimes, i els imports són de fins a 3.000 euros, si tributen per estimació objectiva a l’IRFP (sistema de mòduls), i d’entre 4.000 i 200.000 euros, en la resta de models de tributació.

Tens tota la informació a només un clic: https://canalempresa.gencat.cat/ajutssolvencia i a https://twitter.com/FUEmpresacat