REUNIÓ GREMI D'HOSTALERIA AMB MOSSOS D'ESQUADRA DE VILADECANS

Reunió amb el Gremi d’Hosteleria de Viladecans

 

El passat 10 de març es va celebrar a la comissaria de Viladecans una trobada amb els representants del Gremi d’Hosteleria de Viladecans.

 

A la reunió van assistir el president del Gremi, Domingo Morilla i la secretària Silvia Timoneda. Per la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han participat a la reunió el responsable de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat i el cap i els sots cap de la comissaria dels mossos de Viladecans.

 

Durant el decurs de la reunió els representants del gremi d’Hosteleria han mostrat interès en la planificació dels serveis de seguretat ciutadana adreçats a la prevenció dels furts i els robatoris amb força en els establiments de la localitat.

 

Per part del CME se’ls ha explicat el darrer dispositiu en relació a robatoris amb força a interior d’establiment comercial.

 

Finalment, totes dues parts han valorat molt positivament la trobada i s’han compromès a tornar a reunir-se de manera periòdica, amb l’objectiu comú de posar en comú accions destinades a la millora dels nivells de coordinació i seguretat ciutadana.