Actualització del DOGC, avui 9 de febrer de 2021

Segons el DOGC:

RESOLUCIÓ TSF/279/2021, de 5 de febrer, per la qual s'aprova la convocatòria de l'ajut extraordinari d'emergència de caràcter econòmic en el sector de les instal·lacions juvenils afectades pel confinament perimetral de les comarques de la Cerdanya i del Ripollès arran de la COVID-19 (ref. BDNS 548044).

Versió HTML Text i fitxa    Versió PDF PDF (722.82 KB)

 

RESOLUCIÓ per la qual s'amplia l'import màxim de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 (ref. BDNS 530049).

Versió HTML Text i fitxa    Versió PDF PDF (597.18 KB)

 

RESOLUCIÓ per la qual s'amplia l'import màxim de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, els centres d'estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19 (ref. BDNS 540147).

Versió HTML Text i fitxa    Versió PDF PDF (598.42 KB)

 

RESOLUCIÓ per la qual s'amplia l'import màxim de la convocatòria per a la concessió d'ajuts extraordinaris al sector del comerç al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o en establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, afectats econòmicament per les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19 (ref. BDNS 546019).

Versió HTML Text i fitxa    Versió PDF PDF (600.15 KB)



RESOLUCIÓ per la qual es modifiquen les bases reguladores per a la concessió d'ajuts extraordinaris al sector del comerç al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o en establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, afectats econòmicament per les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.

Versió HTML Text i fitxa    Versió PDF PDF (600.36 KB)