Mesures per al desconfinament i la recuperació del sector de la restauració del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, va organitzar el passat dijous 7 de maig una sessió informativa adreçada al sector de la restauració del Baix Llobregat, per establir un codi d'actuació post-Covid, en forma de recomanacions, recollit també en un Manual de Supervivència post-Covid. La trobada va anar dirigida per Raquel Fructós, consultora experta en marqueting gastronòmic, amb la presència de la Consellera de Turisme del Consell Comarcal, Gemma Rodríguez, qui donà la benvinguda, a més de l’equip tècnic del Consorci.

La reunió, que es va desenvolupar en format webinar, tenia l'objectiu de respondre a les nombroses preguntes, dubtes i necessitats dels 65 restaurants participants, davant la nova situació i la nova regulació vigent, punt de partida d'aquesta conferència digital. Les recomanacions en la gestió estratègica i els protocols sanitaris a la cuina va ser un altre punt important, així com exemples de vies d'actuació i de gestió de restaurants a altres països.
Evidentment l'adaptació a la nova era de digitalització dels restaurants també va ser un dels eixos que suscità molt d'interès. De la mateixa manera, es va recordar la importància del màrqueting gastronòmic post-Covid, tot aportant idees d’actuació per a la captació de clients.
Des del Consorci de Turisme, entre els nostres objectius principals, i més en aquesta difícil situació que està vivint el sector turístic de la comarca, treballem per ajudar a les empreses turístiques, donant sortida a les seves necessitats, estudiant les millors recomanacions, així com preveient, els futurs nous hàbits de consum.

En aquest enllaç podreu consultar la sessió complerta:

https://www.youtube.com/watch?v=QdLMuCTS7jg

I adjunt també l’enllaç al Manual de supervivència per a restauradors, una eina d’ajuda a tots els establiments de restauració de la comarca, que inclou detalladament totes les recomanacions que es van traslladar en la sessió:

https://turisme.elbaixllobregat.cat/manual-de-superviv%C3%A8ncia-restauradors-%E2%80%93-com-superar-el-post-covid