El col.lectiu de restauradors Sabors de l'Horta, encen les cuines i són protagonistes de l'especial “Del restaurant a casa” del Baix Llobregat

A través d’aquesta nova iniciativa sota el nom "Del Restaurant a Casa", el Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol apropar-vos la oferta gastronòmica d’alguns dels restaurants Sabors de l’Horta amb els serveis Delivery o el Take Away. Ells t’ho posen més fàcil que mai i tu, només has de triar  com ho vols fer. Perquè segueixen a prop teu…
Menús diaris o menús de cap de setmana, amb codi QR o simplement fent la comanda per whattsapp o telèfon, els restaurants del col.lectiu ja s’han organitzat per oferir-vos totes les facilitats i contactar amb la seva anyorada clientela. Una clientela que, per la seva banda, també es troba amb moltes ganes de tastar i gaudir els seus plats favorits que, sense dubtes, han estat imaginant durant aquest llarg confinament.
Tapes, arrossos, canelons, fins i tot aprofitar la resta de temporada de carxofes i les mil receptes que les transformen en una delicatessen amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat . En definitiva, tot el que imaginaves, ara es pot encarregar al teu restaurant de sempre.
Des del Consorci volem ser partíceps actius de la nova reobertura del sector de la restauració del Baix Llobregat, posant en marxa noves estratègies i accions que els recolzin.

Enllaç a la secció Del Restaurant a Casa: https://turisme.elbaixllobregat.cat/del-restaurant-a-casa